Regels van Programmacontrole testen

Als u ervoor wilt zorgen dat regel van Programmacontrole geen programma's blokkeren die u nodig hebt voor uw werk, wordt u aanbevolen om het testen van de regels van Programmacontrole in te schakelen en hun werking na de aanmaak van nieuwe regels te analyseren. Wanneer het testen van de regels van Programmacontrole is ingeschakeld, blokkeert Kaspersky Endpoint Security geen programma's waarvan de opstart verboden is door regels van Programmacontrole maar stuurt het wel meldingen over de opstart ervan naar de Administration Server.

Voor een analyse van de werking van de regels van Programmacontrole moeten de resulterende gebeurtenissen van Programmacontrole die worden gerapporteerd aan Kaspersky Security Center worden onderzocht. Als de testen aangeven dat alle benodigde programma's voor het werk van de gebruiker kunnen worden gestart, betekent dit dat de juiste regels zijn aangemaakt. In het andere geval wordt u aanbevolen de instellingen van de aangemaakte regels bij te werken, extra regels aan te maken of de bestaande regels te verwijderen.

Kaspersky Endpoint Security staat standaard het opstarten van alle programma's toe, behalve de programma's die volgens de regels verboden zijn.